Saturday, September 6, 2008

YARDSALES YARD SALES YARD SALES

IT IS SURPRISING WHAT YOU CAN FIND AT A YARD SALE..,,,THEY SALE EVERYTHING BUT THE KITCHEN SINK AND THEY WILL SALE THAT TOO. THEY WILL EVEN SALE THEIR YARD, THEIR HOUSE, THEIR CAR AND THEIR DOG AND MAYBE THEIR OLD GRANNY. BUT I LOVE TO GO TO THEM...TODAY I FOUND A KITCHEN CABINET AND IT WAS ALREADY SOLD> THEN I WANTED A BLOUSE AND IT WAS TOO MUCH. SO I SETTLED WITH SOME NEW MASCARA....I WANTED MY DAUGHTER TO GO WITH ME BUT SHE WASN'T UP YET SO I WENT BY MYSELF AND I PLAYED THE NIRVANA CD IN THE CAR TILL IT GAVE ME A HEADACHE. I STOPPED TO GET GAS AT A FULL SERVICE PUMP AND ENDED UP GETTING MY OWN GAS. I STOPPED AT TACO BELL AND ATE A VOLCANIC TACO. IT WAS HOT...HOT....HOT.....IT RAINED A LITTLE> I HAVE TO GIVE A HAND SIGNAL WHEN I TURN OFF. I HAVE NO SIGNAL OR BRAKE LIGHTS. I DO NOT KNOW WHAT HAPPENED TO THEM. I WILL FIX THEM SOON. I SAW A LOT OF ANTIQUES AND OTHER STUFF AND I HAVE COME TO THE CONCLUSION THAT IT IS CHEAPER AND REQUIRES LESS STORAGE TO JUST LET THE VENDERS KEEP THAT STUFF AND I WILL JUST LOOK AT THEM. I SENT MY BETTER HALF OUT TO GET STUFF FOR MAKIN HOTDOGS. MY OLDER SON IS DRESSED LIKE A MILLION BECAUSE HE IS BEST MAN IN A WEDDING AT 3;30 TODAY. HE IS PURE DOLL.....HE LOOKS BETTER THAN A MODEL..........SO HOW WAS YOUR DAY? HOPE YOU HAD A GOOD ONE......DON'T FORGET TO CHECK OUT THE YARD SALES!

1 comment:

Crystal said...

I love yard sales too. You just don't see as many yard sales these days as you did back when I was a kid. I remember having SO much fun going to the Prtsnbrg flea market when I was little. The shlbyana flea market was always fun too. We used to stop at so many big yard sales. It seems they were the most popular in 1992 to 1996. Right around the time Vezie-poo was born. All that beautiful baby stuff we found for him at yard sales. Clothes, sleepers, gowns, shoes, cribs, swings, everything you can imagine. Gina and I even got to buy our baby dolls real baby clothes, swings, cribs from yard sales. So much fun.

I wish there were more yard sales these days. The last one I stopped at was about 4 months ago up to mrrwbne. I spent $9.00 and got a dark brown wicker/wooden treasure box, a pretty candle holder, Cameron a apir of shoes and a picture to hang on the wall. Can't beat that huh?

I am going to call you here in about 15 minutes. I just tried but I got no answer. I will try the other phone line this time.

Love you,
Crystal~